Gaia Healing!

Var med aktivt och förmedla healing till vår vackra planet Moder Jord, även kallad Gaia. Samtidigt som du aktivt deltager mottager du själv healing.

Stort tack för att du deltager!

Genom att höja Gaias medvetna energier höjer du samtidigt din egen medvetandenivå.

En bra tidpunkt till att göra detta är vid de fyra viktiga datumen i solkalendern. Vårdagjäming, höstdagjämning, vintersolstånd och sommarsolstånd.

Det är enkelt för Dig att deltaga. Du mediterar på ditt eget sätt och med dina egna affirmationer.

När många människor mediterar eller ber samtidigt tillsammans genererar det en mer kraftfull energi och mycket högre vibrationer. Ju fler av oss som deltar, desto bättre.

Den exakta tiden på dagen för dessa fyra solhändelser varierar. Det beror även på vilken tidszon som du befinner dig i. Solhändelserna kan alltså ske från tidig morgon till sen kväll eller på natten då du sover. Oavsett vilken tid det är på dygnet i just din tidszon kan du ändå deltaga. Detta förklaras i videon.

Till exempel om solståndet eller dagjämningen inträffar under natten, kan du göra dina affirmationer och meditera precis innan du går och lägger dig. Inträffar det medan du är upptagen på jobbet, kan du göra en kort tankepaus vid den tidpunkten utan att avbryta det du håller på. Några sekunder eller en minut är tillräckligt.

Är du ledig vid den tidpunkten är det bra att meditera och skicka helande tankar till Gaia vid den exakta tidpunkten. Dessa solhändelser inträffar fyra gånger om året just vid solstånden och vid dagjämningarna.

Använd länken i registreringsformuläret för att ta reda på den exakta tiden för just din tidszon.

  1. Meditera eller be vid den exakta tidpunkten för dagjämning/solstånd UTC
  2. Gör en tankepaus under dagen om du är upptagen vid den exakta tidpunkten
  3. Infaller det mitt i natten, affirmera eller meditera samt be om att energierna kommer fram vid den exakta tidpunkten innan du går och lägger dig

Sammanfattningsvis har du tre valmöjligheter när det gäller hur du vill deltaga i denna form av healing för att förmedla healing till Gaia.

Titta på videon där allt förklaras mer detaljerat.