Nymånehealing på distans:

För ditt Medvetande, din Kropp och Själ!

Denna form av distanshealing förmedlar jag vid varje nymåne klockan 20:00 lokal tid (LT). Vänligen notera att du måste anmäla dig 48 timmar innan. Klicka på "Anmälan till distanshealing", överst på sidan!

När jag ber och mediterar för dig, så går jag in i känslan av att du redan har uppnått ditt mål för ditt medvetande, din kropp och själ.

Du är välkommen att meditera under nymånesessionen. Före sessionen, bli medveten om att du kommer att motta healingenergi under din meditation. Du kan välja att meditera med hjälp av någon av mina meditationer eller lyssna på ljudet från en sjungande skål. Om du inte mediterar; vänligen sitt eller ligg ner och koppla av i ca 30 minuter. Denna form av healing fungerar även om du inte deltar aktivt; deltagare som har glömt bort att de har skrivit in sig, känner av att något positivt sker.

Deltagare från hela världen deltar på mina nymånehealingsessioner. Vid nymånehealingen kan du delta var du än befinner dig i världen. Tiden är satt till 20:00, din lokala tid där du befinner dig.

Jag har valt att driva healingen med hjälp av donationer så att alla ska ha möjlighet att ta emot healing oberoende av sin ekonomiska situation. Ditt stöd ger mig således möjlighet att fortsätta förmedla healing med mitt koncept. Och vänligen dela på dina sociala nätverk att denna möjlighet finns.